ÖZEL DÜNYA KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİ KOÇ ÖĞRETMEN – AİLE İŞBİRLİĞİ

Öğretmenlerimiz “Koçluk Sistemi” ile öğrencilerinin eğitim-öğretim yaşamlarındaki başarı yolculuğunu, profesyonel olarak yönlendirerek kendilerini keşfedip yaşamlarındaki maksimum akademik ve sosyal performansı yakalamalarını sağlamayı hedeflerler. Bu süreçte okul – aile işbirliği ve karşılıklı bilgi aktarımı çok önemli bir yer tutar. Her ay rutin olarak gerçekleştirilen koç öğretmen – veli görüşmelerinin ilkinde öğretmenlerimiz, koç öğrencilerinin aileleriyle tanışıp geçen senelerde de uyguladığımız D.A.T.A (Dünya Akademik Takip Ajandası) işleyişi hakkında bilgilendirme yaparak öğrencilerin eğitim – öğretim süreci ile ilgili velilerimize ayrıntılı bilgiler aktarırken karşılıklı paylaşımlarda bulundular.

Author: gonca sezer